onsdag 5 oktober 2011

FÖRKYLNING

Här är vi igen med en början till förkylning! Både Evert och jag är lite hängiga men de tar sig! De behöver bustas lite med c och d vitamin igen!

Parkveckan har varit bra! Alla barnen har varit på plats och veckan har gått fort. Nästa vecka blir de park tisdag, onsdag, torsdag. På måndagen kommer vi att ha Everts undersökningar på barnkliniken. Känns nervöst för mamma...inget kul men ett nödvändigt måste! På förmiddagen kommer vi att ha njurarnas ul och sen på eftermiddagen vid 13 magnetröntgen med kanyl, medicinering, nersövning, URK! Tur att Benjamin kommer med för allt de här känns lite väl häftigt för mig! Skönt med två föräldrar! Men vi hoppas på att allt går bra och Evert inte får en 2 veckors diarré som senast! De tråkigaste är ju att vi kommer att få en bekräftelse på hans diagnos. Jag vet att de kommer att hitta flera anomalier i höfterna så sådant skulle man ju helst blunda för om man fick välja!

Idag njuter mamma av att lämna Evert med mommi och själv gå på föräldrasamtal till dagis och sen ha tumis tid med Elwa:) Pappa har vi skickat iväg till stugan och städa:)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar