lördag 4 december 2010

Int världens bästa dag

Ja de har varit lite segt idag...Nå ni vet (kvinnor särskilt) att ibland är man mindre irritabel och ibland mera irritabel! Idag har inte varit min bästa dag, men skönt att Benjamin varit här och vi fått vara 2 vuxna med barnen. Jag skulle gärna bara ha varit för mig själv idag men ärligt talat skulle de inte ha blivit bättre av de!

Vi var en sväng till stranden på förmiddagen, men med barnen så blir de en några timmars vistelse och sen är de bäst att komma hem och lägga dem för annars så har man två barn som gråter och en mamma som också gråter...

För att göra något mammalyx dagen till ära så fick de bli en massage, 1 1/2h Thaimassage! Som alltid så somnar jag... gräglet rinner från mungiporna och när de väl är dags att svänga sig från rygg till mage så är man... fullkomligt yr...lite pinsamt men tror faktiskt att massörer har sett de mesta...allt från snarkande överviktiga karlar till fnittrande små flickor som inte klarar att slappna av!

På eftermiddagen fick vi bara konstatera att Elwa har feber, 38 grader! Hon klagade redan tidigare idag på huvudvärk! Trist! Hon har tagit de en aning lugnare men simma de ville hon i poolen och leka de ville hon också så hon är långt ifrån dödssjuk (så ni kan vara lugna där hemma). Vi följer upp och ser, misstänker mest att hon fått för mycket sol...

Så istället för att besöka "djungelrestaurangen" för andra gången så fick pappa köra med moppen efter en grillad kyckling. Vi åt middag hemma...Elwa åt ingenting, Evert åt en hästportion! Nu ligger hon inne och tittar på Pelle Svanslös dvd!

Imorgon är de kungens födelsedag och allt är stängt! Plus att de är farsdag! Måndag är också röd dag, har väl och göra med kungens födelsedag...Ja kungen han är kungarnas kung här i Thailand. Alla har kungens bild i någon form hemma! Galet:)

Vi har lite nedräknings feelis redan, 2 dagar kvar i Ban Phee och sen till Bangkok! Idag har jag faktiskt haft hemlängtan, börjat tvätta och packa och tänka på livet hemma i Finland. Men innan vardagen i Finland tar vid så skall vi njuta fullt ut av de underbara dagarna vi har framför oss i Bangkok!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar