fredag 1 juni 2012

TRÖTT TRÖTTARE TRÖTTAST

Jaa...undrar när vår familj skall se en frisk dag? Nu välkomnar vi vattkopporna! Evert insjukna natten till torsdagen och antar att vi drar detta i repris i 2 varv:) Evert är jätte duktig, han e prickig, har feber och är obekväm men inte extra gnällig.Trött är han visserligen särskillt efter förra natten men de får man vara:)
Men huu vilket gnäll de varit i flera dagar innan. Fattade ju inte att hans kropp trixa med detta men nu förstår jag varför han varit trött, gnällig och eventuellt också lite febrig. Vi var ju på stugan på helgen och där var barnen ute hela dagarna men trots de var de extra utmanande med gnäll och gnäll och ännu lite gnäll!



Elwa hon är på dagis vilket e skönt! Hon får leka av sig och Evert får lite lugn och ro! 

Vattkoppr har jag ju ingen erfarenhet av från förr, men vi sköter kopporna med pepparmintsvatten (1l vatten och 1 droppe pepparmintsolja) och de kyler ner skönt. Aloevera gel har jag lagt på dom torkade kopporna för att vårda och lugna. Evert är mest utan kläder så inget trycker och skavar och de är svalt. Sen har jag gett homeopatisk Rhus Thox. På kvällen gäller saltbad (vatten i badkar och havssalt i) decinfierar och vårdar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar