onsdag 20 juli 2011

Skärilivet

Vi njuter och tar dagen som den kommer! Hur skall man någonsin kunna vänja sig igen med att bo i stan?

Hur ser våra dagar ut? Vi stiger upp 07.30, äter frukost, barnen har "egen tid/lek" fram till 09 medan mamma plockar undan efter frukosten och lagar sig själv i ordning för dagen! Efter egen tiden är de barnens tur, ett i taget. Borsta tänderna, borsta håret, klä på sig och sen ut och leka!

Enkelheten är ett charmigt fenomen, hur kan de vara så att de enkla är de ljuva! Varje dag glädjs jag mest för de små enkla charmiga kommentarerna Elwa och Evert säger och alla de små tokigheterna som de hittar på:)

På förmiddagen hör bärplockning till, nu plockas de för brinnkära livet! Blåbären är som bäst, stora och super fina! Lingonen börjar lite skymta i sin röda skrud och vildhallon får vi säker redan om en vecka:) Varje dag hittar vi ca. 10 kantareller så de kommer mer och mer av dem också varje dag! Älskar skogen och naturen och allt som den har att bjuda.

Lunch äter vi 11.30 och sen är de vila för ungarna! Och EGEN tid för mamma, den heliga stunden på dagen!

Klockan 14 blir att ta tag i eftermiddagspasset. På stugan övar sig både Elwa och Evert och cykla, gulligt! Dom grälar och bråkar och leker och gosar, ja så de är hela spektret! De har sin charm även om de kan vara nervknäckande att höra gnäll gnäll gnäll från någondera hela tiden...

Middag äter vi kl.17 och sen eldar vi bastu. Bastu badar vi varje kväll bara för att de är skönt, mysigt och vi har den möjligheten. De är också bra kvällsrutin! Kvällsmat, kvällssaga och i säng 19.30!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar