tisdag 7 april 2009

1 vecka har gått

Oj, har 1 vecka gått så här fort...Vi har ju fullt upp alla dagar så tiden bara flyger fram! Tänk att jag redan är i grav vecka 13, nu går de undan av bara farten! 

Haft en skön helg! Benjamin har varit hemma från fredag till söndag, lyx! I lördags hade vi besök av familjen Wilkman och åt pizza. I söndags så åkte Benjamin tillsammans med Elwa i vanlig ordning till simningen. Jag i min tur gick på långpromenad med Milou och medan jag var ute fick jag besked att min bästa mamma kompis fött barn:) Underbart! Hade fått bud av henne kl05.30 att hon tror att förlossningen är i gång och så vid kl9 så föddes han. Hon ville gärna att jag sku komma över så jag promenerade med raska steg hem med Milou, gick i duchen och hoppade på spårvagnen för att komma fortast möjligast fram. När jag väl var framme väntade en underbar 1/2h gammal liten kille på sin mammas bröst. Stannade i några timmar för att byka lite, plocka undan, fylla diskmaskinen, för aut soporna, tittade på amningen, följde efterblödning mm. Härligt! 

Idag har vi varit och hämta fisk till torget och nu när Elwa vaknar på eftermiddagen skall vi väg till Langeskiölds och laga middag:) Käns härligt att kunna hjälpa med praktiska saker. Man vet hur uppskattat de är att få hjälp med vardags grejer när man har en nyfödd! 

Snart är de påsk och de bär vägen till Österbotten! Ser så framemot en minisemster, mysigt att vara med familjen och svärföräldrarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar