fredag 9 december 2011

KVÄLLARNA

Just nu senderar vi mest kvällarna på 3 man hand, jag och barnen. Pappa jobbar dygnet runt med sina 2 digra projekt som precis går på varandra. Känns bra när man inser att man klarar av att ta hand om vardagsrumban själv, men samtidigt finns de inget spelrum när man inte kan satsa på den andra. Så för mig gäller de att pussla ihop vardagen med dagis, park, matlagning, egna program, egen jumppa, mm. Tiden före jul är av någon anledning full med extra grejer: lucia firande, julfest, julpyssel, julpynt, bakning mm.

Idag har de varit julmats verkstad här hemma...de blev morotslådor x 5, kålrotslådor x 4 och maltlimpor x 2. Man behöver ju inte göra men de är så gott med hemgjort. Är väldigt glad att jag fick dem undan fixat och ställt i frysen. 1 grej mindre:)

Paket från posten...avhämtat 2 paket igår och 1 paket idag från posten inför jul o de är alltid lika härligt. Vilken lyx avhämta från posten och slippa ränna omkring på stan efter julklappar. Så nu är kvällarna räddade:) de blir att packa och pynta julpaket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar