söndag 8 januari 2012

VECKA 29

Ja de närmar sig den nästsista milstolpen...vecka 30, otoroligt! Hur skall man summera dessa gångna veckor???

Kommer ihåg när en av mina väninnor sa när jag klaga över min "stora mage i vecka 20+ någo..." när du kommer in i vecka 30 så har du stor mage, då ser de redan ut som du när som helst skulle föda"! RÄTT! Tycker precis så nu!

Har fått många frågar om de känns annorlunda att vara gravid 3 varvet? Men kan nog inte direkt säga att de skulle vara annorlunda, men mera besvär har jag...Vill inte riktigt acceptera de! Vägrar! De känns så ovant att bli tvungen att välja bort saker, vara hindrad att göra/ delta...Jag har alltid varit och är sådan som alltid fixar och håller igång, men nu så klarar jag inte riktigt att hålla på i samma takt. Den känslan är väldigt tudelad...tänker å ena sidan att nog är de konstigt att man som gravid förväntas orka hålla på i samma utstreckning som när man inte är gravid, grrr! Men å andra sidan vill jag inte vara den där slöa, långsamma flodhästen som lullar fram och klagar över sina krämpor, NEJ! Att säga till sina barn att vet ni mamma kan inte böja sig ner, mamma orkar inte, mamma bla bla bla, känns inget vidare.

De nyaste i krämpornas värld: I helgen har jag haft två skov av symfys smärtor, aldrig haft förr, men är som nervsmärta (kan jämföras med tandvärk). Alldeles horribelt! Blev så skrämd, tänk om de här är någonting som inte släpper...blir ju tvungen att ligga stilla i 10 veckor! HJÄLP!

Sen har jag haft besvär av min ischias nerv nu i dagarna 5...på höger sida och de har jag heller aldrig haft! Kunde inte hjälpa barnen igår i peffisbacken eftersom jag inte klarar av att böja mig framåt!!! Så besvärligt, de är som att kraften totalt försvinner ur skinkan och övre låret. Och smärtan som kommer därtill, hohojajaa!

Gravid, de är nog härligt i alla fall!!! Njuter av att känna lillis så tydigt, är så nyfiken på va han är för någon. Man känner honom så tydligt genom magen och skulle bara vilja se honom på riktig. Samtidigt känns de galet att han är här om 10 veckor! Mysigt! Men just inga förberedelser för hans ankomst är gjorda...

Här är i alla fall en 29 veckors mage, var så goda...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar