måndag 19 november 2012

3 ÅRS KONTROLL

Idag var de Everts tur och besöka rådgivningen, tack Jonna för ett behagligt besök! Evert han var 99,9cm lång och vägde 15kg exakt! Så han går plus +5 på längd kurvan och -5 på viktkurvan. Amos vägde vi och mätte vi också eftersom han då inte varit till rådgivningen på snart 3 månader (nu ha vi en läkartid åt honom i december). Han var 72cm lång och vägde 7.8kg. Så han drar på +5 kurvan på längden och på -16 på vikten. Men han äter 4 mål mat/dag plus att jag ammar mycket. Han är också inne i en väldigt rörlig period.  Så han fick också godkänt. Nu när ja klädde av honom naken för vägning märkte jag att han var helt prickig över hela magen och ryggen så han hade nog 3-dagars feber nu i helgen! Skönt att ha koll på va de var!

Ps. Evert gick och la sig med feber och sover aningen oroligt...nästa patient i tur! Mamma behöver vara sysselsatt att de inte bara i misstag heller skall bli långtråkigt eller för mycket av nattsömnen!

1 kommentar:

  1. Staki Evert, han klagade ju på att han var trött och orkade inte riktigt leka igår heller, endast kolla på Muumin :o)

    SvaraRadera