torsdag 8 januari 2009

Hemma i Helsingfors




Nu hemma efter ett långt jullov! Vilken underbar jul och en härlig början på de nya året! Lite trist var de att återvända hem eftersom vintern var i full blomning i Österbotten. Här i Helsingfors har vi de kallt, -10 grader, men snön fattas, buuu! 

Idag har vi varit med Elwa ute hela förmiddagen. Vi var och leka i Ameliés trädgård. Barnen fick leka och mammorna tala mamma snack, tack Bibbi för att du finns. Känns alltid så kul att få tala med dig. De är underbart och se hur barnen utvecklas och leker mer och mer tillsammans. 

Har haft kännigar av UVI redan i några dagar. Har druckit Molkosan vilket underlättat mitt varande betydligt. Idag var de dags att ty sig till homeopati. Tog en pärla Cantaris c30 och sen spädde jag ut 1 pärla i 200ml vatten som jag druckit med 15min mellanrum. Otroligt, men svider inte alls nå mera! Nu är de att sköta om sitt allmän tillstånd och stärka sitt immunförsvar med hjälp av kosten. Skall laga egen gjord lingonsaft och sen fortsätta dricka mjölksyredrycken Molkosan. De får bli mycket tillredda grönsaker idag till middag:)

Här kommer även lite vinterhälsningar från Jakobstad...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar