söndag 22 mars 2009

Lyx med söndag

Härligt att de äntligen är söndag! Varför jag jublar är för att Benjamin skall vara hemma hela dagen!!! De ovanligt nämligen. Han är konstant borta...jätte trist! De är tufft att ha hand om Elwa ensam när hon både gör tänder och är sjuk eller kanske de är så att att de nya tänderna gör att hon har de kämpigt och är sjuk samtidigt...hur som helst. Idag skall vi även till pappa och Elena och fira pappas Bib  Gormand (Michellin tittel på en resaturang). De är så härligt att få lyx mat och njuta av bra sällskap. Vi kommer att bli många, alla vi + Milou, Kira och Jukkis, Nikita och då pappa och Elena, va blir de 9 stycken! 

Elwa har sovit 13h i natt. Vilket egentligen inte är någon ovanlighet, antar att hon sku göra de alla nätter om jag inte skulle väcka henne efter 12h. Ja men idag så fick hon sova så länge hon själv ville. Hon var så gnällig och gråtig igår så tänkte att idag ska de inte i alla fall gnällas av trötthet...Hon somnade i vanlig ordning klo12 på sin dags lur...och sover ännu! Men man vet med sig själv att att när man är sjuk så vill man gärna sova lite mera. 

Vi var ute på en promenad i solen på förmiddagen. När vi kom in efter 1 1/2h så var Elwas blöja torr, hon bad på toa och kissade en sjö:) De inte första gången de är så utan de har varit så upprepade gånger. Börjar tro att man kanske inte mera behöver lägga blöja på henne när vi går ut eller när hon sover på dagen. Torr på dagen har hon varit i 3månader, men har haft blöja "för säkerhets skull" när vi gått ut ellr när hon sover. Men kanske man kan lämna bort de nu också. Natt blöjan är fortfarande full, men vem sku vara 13h utan att kissa. Int jag i detta tillstång i alla falla. Stiger upp 3 gånger under natten och kissar. Ibland försöker jag sova vidare, men får så ont i magen att jag bara måst upp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar