måndag 8 december 2008

Ny vecka

Hela kommande vecka full späckat med program, eller mycket program för oss:) Idag skall vi med Elwa och handla, vi skall nämligen ha cell gruppens julfest hos oss imorgon kväll. De blir stohej eftersom de är många barn påväg! De skall bli knytkalas så alla hämtar sina specialitér, mums! Jag skall laga risgrynsgröt på rödmjölk (de ända rätta), jultårtor, mandelknäck och glögg. Börjat även lite fundera på julen här...julbröden måste börja förberedas. Gjorde faktiskt slag i saken och satt "vildjästen" och jäsa, så då blir de bak om 6 dagar ungefär. Sen skall jag stå  för alla jullådor. Tänkte laga dem igen i god tid och frysa ner dem. Praktiskt med att frysa ner jullådorna, lätt att transportera flera timmar i bil. Bara att slänga i en frysbox så hålls de frysta hela vägen. När man sen skall äta dem på julafton så tar man dem och smälta i kylskåpet 1 dygn innan och sen bara i ugnen 1/2h innan servering. Oh va gott de skall bli med julmat.

Snuskiga toaletter är jätte hemskt! Har precis skurat en av våra två toaletter här hemma. Usch! kan man betala någon för att göra de??? Idag skall de ialla fall lite städas för imorgon. Vika byk de måst jag verkligen, klädhögarna bara växer och man hinner aldrig få undan allt innan de fylls på igen!

Elwa vaknade med rinnig näsa...Nu när jag tänker efter så va hon extra trött igår, så de va kanske en liten förkylning som va påväg??? Vem vet, kanske de är någon tand som orsakar den rinniga näsan. Bäst bara att följa upp. Själv känner jag lite små tryckande känsla i bröstet och hostar faktiskt en del. Hoppas hoppas hoppas vi inte får Benjamins super sega förkylning som snart varat i 7 veckor! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar