Prövat 4 recept på vofflor/plättar...men nu är de SLUT! Tror inte att man kan få något gott till stånd av kokosmjöl?! Tycker att de är så galet eftersom kokosmjölen smakar underbart som den är (ren kokos) och samma gälller mandelmjöl men i form av smet så bläää...Tror ärligt talat att alla LCHF recept ljuger när de står "jätte gott"! Testat alltså två voffel recept varav ena blev hård som sement och smaka bar mjöl, inget ens i stil med riktiga frasiga vofflor gjorda på grädde och vetemjöl och utan ägg. Kan ni förstå att de första receptet var på 6 ägg. Men man behöver komma ihåg att kokosmjöl/ mandelmjöl inte innehåller gluten så något bindemedel behöver man ha. Ja och de andra receptet blev alldeles för löst så de bara rann ut i voffeljärnet...Och idag stötte jag på ett plättrecept som skulle vara super gott så jag måste ju testa, men huuu tom barnen tyckte att "mamma de här smakar inte gott" Evert han spottade ut och sa direkt "amen" och gav tallriken till mig:) Ja samma mjöliga konsistens. Så tvivlar att man kan ersätta gluten mjäl med glutenfritt...eller kolhyratsnålt...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar