fredag 26 november 2010

Dag 11

Kims beach fick de bli idag för några timmar. Man kan tyvärr inte vara på stranden mer än 2-3h med barnen för dom blir så trötta! Särskilt Evert som håller på i ett; spaden är i högsta hugg och han fixar och fixar med sand från de ena stället till de andra, kastar sand i vattnet, fyller muggar med vatten, snäckor och häller ut, springer fram och tillbaka i vattnet, ibland dyker han och upp tillbaka på ytan. Han är en riktig tuffing. Han har blivit lite för modig:) Nä de är härligt att se hurudan fisk han förvandlats till under bara 1 1 /2 vecka. Mysigt!

Innan hemfärden myste vi med banana panncakes som såldes på beachen, mums! Elwa är så gullig för hon säger: "bananacakes"

Barnen var så slut när vi startade hem vid kl.13 att Elwa somnade bakom på moppen (jo jag vet att inte de mest optimala...) och Evert i sin vagn!

Barnen sov till kl.15.30 och sen blev de thaimiddag hemma i huset igen! Idag på menyn stod majskolvar från gårdagens markand, hela 10baht för 3 stycken och vegetable greencurry (kål, paksoi, vitlök, vårlök, 2 olika färska thai svamppar, långa gröna bönor), ris i riskokare, stekt kyckling och sen lite rester från igår. Jamii!

På kvällen busa vi med vår hund, Lucky och svalkade oss i poolen!

En mysig överraskning var också att famo ringde oss på skype så vi fick tala och se varandra!

Hejs svejs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar