söndag 22 februari 2009

Fastlagssöndag

Inget strålande väder så här på fastlagssöndag, men minus grader och snö eller is är de väl. Elwa och Benjamin for iväg i morse och simma och jag har precis kommit hem från en lång promenad med Milou. Mätaren visade bara -1.4 men vid havet blåste de nog väldigt kallt. Men underbart skönt att vara ute och promenera raskt och bli lite små svettig! De är sådant man uppskattar när man inte har chans att ta sig en promenad ensam i lugn och ro. 

Skall snart sätta igång och fixa färdigt ärtsoppan och sen på eftermiddagen när Elwa vaknar skall baka fastlagsbullar med mandelmassa och vispad grädde. Mysigt att få pyssla på med sådant på en söndag! 

Elwa är i en underbart härlig ålder just nu! Hon talar och talar och talar, gulligt! De är så facinerande när hon börjat använda orden ännu, på mm. De börjar låta som små meningar redan, fast hon bara talar två ords meningar. Hon radar flera två ords meningar efter varandra som i morse när hon sa "tösti atta" (törstig vatten) och när hon druckit några klunckar så sa hon "ennu atta mea" (ännu vatten mera)!

Njut av söndagen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar