fredag 11 februari 2011

Så var de fredag igen

Fredags städningen körde igång med dess fulla kraft här imorse! Barnen var fulla med iver, Elwa med sina uppgifter och Evert som mest hänger efter och observerar. Han lär sig hela tiden och vill så gärna göra, gulligt! Man blir lika facinerad varje gång man ser sina barn vara sååå sååå duktiga, stolt mamma!

Kan ett hus håll bli så skitit och bombat på en vecka, svaret är JOOO upphöjt i tusen! Med 1 hund och 2 barn och man så finns de lugnt sagt 1 miljon grejer att plocka från golvet innan man kommer åt att dammsuga och plocka och dessutom skall alla dessa 1 miljon saker hitta till sina rätta ställen. Och obs de går ju inte en dag att man inte skulle plocka och ordna så varifrån härstammar allt detta kaos? Man brukar ju säga att "bättre lite skit i hörnen än rent helvete"!  Och de stämmer ju!

Nu sover mina små städerskor efter en stadig lunch! Också hunnit med att lägga älgsteken i marinad och fundera lite över fredagsmyset  som vi för omväxlings skull skall spendera i goda vänners sällskap. Men på en förmiddag hinner man inte städa hela vårt hus så även fast förkylningen inte gett sig än är de bara att kavla upp armarna och fortsätta!

Titta i kväll på SYDÄNÄÄNIÄ på TV2 kl.20.00! Vår hemförlossning:)

Ha en skön fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar