söndag 27 mars 2011

Real söndag

Tjing tjing en bättre dag idag!  

Nattens saldo: Elwa som kom tassande kl.02.30 och viskade att "mamma de har hänt en kisi olycka" , grrr! Vet inte vad hon protesterar för nu när pappa inte är hemma men hon har inte haft blöja på natten mera på en lång tid och inte heller kissat i sängen, men nu varje natt! La dessutom på blöja på henne för säkerhets skull (eller egentligen för att jag skulle slippa byta lakan på natten), men den hade hon tagit av! Sen kom hon senare och sa att hon ser "ögon"?. På morgon fick jag förklaringen "mamma sidu de va ju natt fjärilar, sådana med lila, rosa och pink" jaja okej!
Evert han sov hela natten, väcknig kl.07.30 (kompromiss tid mellan den gamla tiden och den nya tiden). Alltid något på natten...längtar efter min andra hälft...

Skönt att vara inne trots sol!!! Oh va jag njutit av att INTE klä på barnen och jama till dem typ 1h att nu behöver vi börja klä på oss...vi har istället planterat påskgräs (omgång 2). Pappa och barnen gjorde de för 1 vecka sedan men av någon anledning så mögla mullen? Jaja men nytt försök! Lovat lägga upp bilder bara vår kamera anländer från varmare länder. Vi plantera alltså gräs av vetekorn. Hade dem och blötläggas över natten, sen bara mull under och kornen på. Nu skall dom få vila under plast över natten och i mörker och sen vattnas i morgon med sprayflaska. Hoppas på bättre lycka nu! Har ju lovat Elwa att när påskgräset vuxit färdigt så då kommer famo och fafa...famo och fafa skall alltså komma till oss på påsken:) Kul, förbereder redan påsken i mitt stilla sinne, menyer mm. (where is my life kan man ju undra). Sen har barnen skrubbat pottor och soptunnor i duschen och mamma hann också ta sig en dusch medan Elwa självständigt informerade att hon gärna vill duka färdigt för lunchen! Oh härligt! Hon var så så duktig. Med hjälp av en stol hade hon tagit fram tallrikar, bestick och glas åt alla!

Pappa t-shirt! Båda barnen har sprungit omkring med pappas använda t-shirt. Evert ropar pappa pappa och snusar på skjortan och Elwa hon skiner upp som en solstråle och kramar skjortan och säger: "mamma mamma titta de e ju pappas t-skjorta och den doftar helt pappa" (någon som saknar sin far?) . Nu ligger hon på pappas sida i sängen och sover med pappas t-skjorta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar